Utan titel

Café

På loppisområdet finns ett café som säljer kaffe, läsk, smörgåsar och ekologiskt hembakat fikabröd. Gå en runda och gör dina fynd, sätt dig ner på caféet och gå sedan ännu en runda – för att vara säker på att du inte missat något intressant.

Ska du besöka loppisen och kommer med bil:

Från Kärrtorpsvägen kör in Emilie Högqvists väg och vid denna lilla vägs slut så kör du in på grusplanen och parkerar din bil på motsatt sida på den stora grusplanen av var säljarna står. Skylt visar vägen. Säljarna står närmast centrumet i Kärrtorp.

En översiktlig kartbild med Skarpnäcks skola utmärkt har du HÄR. Den visar hur du tar dig till loppisen från Nynäsvägen (väg 73).

Vill du sälja själv?

Ingen föranmälan krävs till dessa bakluckeloppisar. Dyk upp oanmäld mellan 08:00 och 09:45. Hyra av plats för bil 150 kr. Du kan förstås sälja utan bil, men hyran av plats är densamma. Ställ dina saker på ett bord framför bakluckan, eller lägg de på en filt. Eller varför inte sälja direkt från bakluckan.

Observera att du inte får sälja läsk eller saft. Inte heller kaffe och fikabröd/smörgåsar. Det är alltså inte tillåtet att ha något eget litet café. Vi har ju ett eget (se längre upp).

Lite länktips om presenningar, alltså sådana som du kan täcka över dina varor med om det börjar regna. Jula säljer sådana, liksom Biltema, Rusta och andra sådana kedjor. Också Clas Ohlson säljer billiga presenningar.