Information för dig som ska sälja på bakluckeloppisen

Vägbeskrivning

www.hitta.se hittar du en flik där det står Vägbeskrivning. Skriv varifrån du åker i avsedd ruta, och Kärrtorpsvägen 95 i den ruta där du ska skriva in vart du ska åka.

När kan jag vara på plats

Tidigast 08:00 och senast 09:45. Kommer du senare än 09:45 ring 0708 712477 för att stämma av. Loppisen öppnar officiellt 10:00, men det är inte möjligt att avgränsa området. En del köpare kommer alltså att komma tidigare än klockan tio.

Var kör jag in på området och var ska jag stå och sälja

Sväng av vid den lilla gata som heter Emilie Högqvists väg. Klicka HÄR. Skylt kommer visa vägen. Vid denna lilla vägs slut så kör in på grusplanen. Kör ända till ”andra sidan” från där du kör in på grusplan. Betala till den i gul väst och följ vederbörandes instruktion om var du ska stå.

Betalningen

Du betalar ALLTID vid ankomst – alltså inte senare. Du kan betala med swish eller kontant. Betalar du med swish, förbered gärna betalningen genom att skriva in swishnumret 0708 712477 men genomför inte själva betalningen innan du möts upp av arrangör i gul reflexväst. Du behöver inte skriva något i meddelanderutan. Platshyra 150 kr.

Klädställningar och stolar

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv.

Toalett

Närmaste toalett finns i Kärrtorps centrum ett par hundra meter bort.

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får inte sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey.

När du kan lämna loppisen

Loppisens öppettider är till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.