Information för dig som ska sälja på bakluckeloppisen

Ingen föranmälan behövs.

Det är bara att dyka upp. För tider se ett par stycken längre ner.

Vägbeskrivning

Använd din GPS i din smarta telefon, och skriv Kärrtorpsvägen 95 i den ruta där du ska skriva in vart du ska åka.

Har du ingen smartphone? Från Nynäsvägen (väg 73) sväng av vid Sockenvägen och åk i riktning Skogskyrkogården. Åk förbi kyrkogården, fortsätt nån kilometer och du kommer fram till en större korsning. Vik av in på Kärrtorpsvägen i riktning Kärrtorp.

Efter ungefär 100 meter ser du en skylt där det står LOPPIS och en pil i den riktning du ska köra. Pilen visar mot Emilie Högqvists väg. Kör in på denna lilla gata och du är strax framme vid grusplanen. Vänta in arrangör i gul väst för vidare instruktion. Du ska INTE köra in på den lilla väg som löper parallellt med grusplanen (Sophie Sagers väg).

Skaffa dig en överblick över vägbeskrivningen ovan genom att klicka HÄR.

När kan jag vara på plats

Senast 09:45. Mer om när du TIDIGAST kan var på plats i nästa stycke. Kommer du senare än 09:45 ring 0708 712477 för att stämma av. Loppisen öppnar officiellt 10:00.

Visa hänsyn till grannar

Ska ni sälja på loppisen – kom gärna inte före säg kl 08:45. Då har ni en dryg timma på er innan loppisen öppnar, för att packa upp och ställa upp era varor snyggt på. Och grannarna slipper bli störda, vilket några av dom påstår att de annars blir. Vill ni komma före 08:45 så är det förstås ändå ok, absolut ingen kommer klandra er för det (förutom kanske nån granne då 🙂 ). Tidigast 08:00 dock.

Jag förstår att många vill vara tidigt ute, att de har mycket att packa upp och att de vill ställa upp sakerna på ett lockande sätt.

Var kör jag in på området och var ska jag stå och sälja

Lite uppreprning …. Sväng av vid den lilla gata som heter Emilie Högqvists väg. Klicka HÄR. Skylt kommer visa vägen. Vid denna lilla vägs slut så kör in på grusplanen. Arrangör i gul väst visar var du ska stå. Det är alltså gatan som heter Emilie Högqvists gata du ska svänga in på – leta efter gatuskylt. Du ska INTE svänga in på den gata som heter Sophie Sagers gata.

Betalningen

Du betalar ALLTID vid ankomst – alltså inte senare. Du kan betala med swish eller kontant. Betalar du med swish, förbered gärna betalningen genom att skriva in swishnumret 1231 9397 76, men genomför inte själva betalningen innan du möts upp av arrangör i gul reflexväst. Du behöver inte skriva något i meddelanderutan. Platshyra 150 kr.

Klädställningar, bord, stolar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv.

Toalett

Toalett finns på loppisen (i en liten klubbstuga som angränsar grusplanen).

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey att sälja.

När du kan lämna loppisen

Loppisens öppettider är till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.